Ingin tahu

Salam semua. Anak saya 1tahun2bulan. Badan dan kaki dia penuh bintik merah mcm ni. Saya dah bawa anak pergi klinik kerajaan tapi doc cakap bukan campak. Anak saya juga demam. Tapi bila di kk doc ckp tak demam sbb suhu 37.1.. tapi bila dekat rumah mmg bdan dia panas. Doc suruh pantau dan dtg klinik lagi 2/3 hari kalau bintik tu makin teruk. Soalan saya, bintik mcm ni kenapa ya? Allagic ke?

Ingin tahu
1 Trả lời

kalau mmpu try pergi klnik swasta pulak..klnik pakar kanak2..nnti doc pakar akn chck dan suggestkan ubt yg sesuai dgn mslh yg anak hadapi..mg ank puan cpt sembuh .dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin