Sering Demam

Salam Semua , Alhamdulillah Sy Tngh Mengandung Anak Pertama Tapi X Tau Lgi Brpa Week Sbb Sy X Pnh Lgi Berklinik... Dlm Awal Kandungan Nie Demam On Off Jer Kadang Perut Sakit Mcm nak Dtg bulan.. Sapa pnh rasa mcm nie?

1 Trả lời

Saya🙋 masa dapat tahu pregnant saya demam, p klinik nak cek demam, sekali test urine pregnant. Sekarang masih rasa sakit macam nak period. Kadang kadang rasa macam ada gas, gastrik panas macam tu. Hari tu tanya dalam ni juga, ada yang jawab rasa sakit perut macam tu normal🙆

5y trước

Lepas p klinik hari tu belum pergi lagi. Dr suruh datang hujung bulan ni terus buka muka pink.