Bersalin

Salam semua... alhamdulillah sy dah bersalin semalam... baby girl? 39 weeks 5 days..

Bersalin
49 Các câu trả lời

tahniah ibu selamat berpantang comel sangat bb..doakn sy jg ibu dpt bby girl mcm ibu nanti..due kt bln 6 nie...😊😘

Alhamdulillah tahniah sis sy hari ni baru 39w3D harap² sblom due kuarla baby ni...slamat berpantang sis ❤

Alhamdulillah..Tahniah..semoga sihat semuanya..Aamiin..selamat berpantang..take care😘😘

Tahniah sis...sy pun nak baby girl jgk...kandungan dah 38weeks...tp scan xnampak jantinanya

Waalaikumussalam. Alhamdulillah. Tahniah n selamat berpantang raya 🥰

Tahniah sis.. apa tanda2 nak bersalin sis? Berdebarnya. Hari ni 39w 3d

alhamdulillah tahniahh mommy hehe ..comelnye sikecik ni haish 😍

Alhamdulillah, tahniah, sy baru install this apps.

Alhmdulilah..comelnya..doakn sy dpt bby girl jgk....dua dh boy

Alhamdulillah safe delivery. Congrats sis & cute baby girl