MyCRS / carseat subsidy

Hi salam semua. Ada tak moms kat sini yang mohon MyCRS ni? Ada yang lulus tak? Berapa lama nak lulus tu ye? #bantusharing

3 Các câu trả lời

hi. saya apply mula2 dekat 2minggu then x approve. saya buat rayuan letak gambar buku pink dan dia minta bukti status penerimaan bkm then lepas seminggu baru dia approved.

kena ada bukti kelahiran dulu kan baru boleh mohon, sempat ke untuk oct baby? saya tak mohon sbb kalau boleh keluar hospital tu terus letak dlm carseat..

2y trước

owh ye ke, sbb baca dekat website tu tak tulis pun buku pink..takpe la dah beli pun 2 minggu lepas..kalau mohon pun mungkin saya tak layak dapat sbb lhdn tak update2 pun data walaupun dah buat rayuan, dah bg bukti pendapatan keluarga dah berkurang sejak 2 tahun lepas..semoga awak ada rezeki lulus permohonan myCRS ni.. 😊

MyCRS tu tak silap saya RM150. Mostly baca dalam berita bantuan tetap memang RM150 sahaja.

2y trước

50% potongan untuk CRS berharga bawah RM300. RM150 potongan untuk CRS berharga atau RM301.