Baby prem 33weeks

Salam semua. Ada tak dekat sini baby prem? Baby sy prem 33weeks. Harini dah D21. Hari jumaat haritu baru discharge dari hospital. Ada tak tips penjagaan baby dkt rumah? Dari segi pengudaraan. #ingintahu #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

bby prem elakkn asap rokok, bulu kucing, kerap bersihkan habuk dn hama... pantau pernafasan bby... klau nmpk dia bernafas laju cepat ii g hospital.. sbb bby prem ni paru ii dia x matang lgi... jgn smpai bby batuk muka jdi biru bru nk bertindak... bhaya ye jngkitan kuman pd paru ii bby tu...