Cecair keluar..

Salam. Selamat malam semua.. nk tnye.. sy baru 7 bulan.. ptg td ada keluar cecair dekat breast...apa yg perlu dibuat ye? Ada yg ckp dh boleh try pump... Ada yg ckp skrg jgn lagi sbb klau pump boleh buat rahim mengecut....

2 Các câu trả lời

Bersihkan nipple shj..jgn pam ye...simpan susu pertama(kolostrum) utk bby hisap nanti...yg tu bagus sgt utk bby

4y trước

Begituu.. .orait thankss yea... 🥰

Tak digalakkan pump ye. Just kerap bersihkan nipple dgn kain lembab.

4y trước

🤗