Saya keliru

Salam sejahtera semua Saya ingin bertanya pendapat sahabat semua Sy period tidak teratur dan mggu lepas ade keluar cairan bewarna coklat dalam 3 hari on off dan kuantiti tidak banyak. Hari ini keluar cairan berwarna pink2 coklat mcm dalam gambar. Ini spotting atau apa ye sahabat. Mohon pendapat kawan2. #pleasehelp #bantusharing

Saya keliru
2 Các câu trả lời

dh 3 hari on off ye.. sbb sy ada pgalaman mcm ni.. doktor kata bleh jd kguguran.. so better jumpa doktor cpt²..

2y trước

Sis mmg pregnant ke waktu tu ye.. sy cek upt negetif

Ini nama nya spotting sis

2y trước

Yeke sis.. sis pernah spotting jadi mcm ni ke?