Tak nampak kantung lagi..

Salam sejahtera mommy semua..nak tanya…Sya ada jumpa Dr dan Dr ckp Sya mengandung dah 5minggu lebih…Dr cakap nak buat scan tgk kantung..tapi bila scan x nmpk kantung…lps tu cuba scan melalui bawah..tak nampak jgk… lps tu Dr ckp pintu Rahim tu tebal sikit…Dr ckp ada jgk org yg x nmpk lg kantung time ni…tapi itu lah hati risau sgt takut mengandung luar rahim…dah laa rasa mcm segugut belah kiri je byk…smpai ke kaki kiri x selesa…dah 2/3hari x selesa bawah perut…ada tak mommy pernah ada pengalaman mcm ni… #crampbawahperut #sakitbawahperut #hamil

4 Các câu trả lời

Saya sama macam awak, hopefully sangat okay, dr cakap dalam dua minggu datang scan lagi. Risau ni