Gbs positif

Salam sejahtera, ibu² yang ada gbs ada keputihan seperti ini tak? Mengalir banyak dan warna seperti berikut

Gbs positif
7 Các câu trả lời

Saya 2 kali dah masuk PAC sbb keputihan banyak lead to contraction , dan ambil sample alhamdulillah tiada gbs , tapi mmg banyakkkk gilaa keputihan sampai berketul2 bertali gatal gila2 . Sis banyakkan air kosong ya ? Dan selalu basuh miss V , pakai pad , selalu keringkan depan kipas , saya buat camtu . Kurang sikit gatal walaupun aksi taksenonoh🤣

2y trước

keputihan saya tak gatal tetapi berbau tapi kalau dia keluar cam air kencing. mengalir banyak

sy pon tgh pregnant 34w gbs positive tapi takde la keputihan tu smpai mengalir,lagi 1 mmng sy akan pakai pantyliner, dan kena selalu tukar sbb gatal

2y trước

tula risau tgk, tapi sy akn swab kali kedua esok utk 37 week, nak tentukan samaada masih gbs atau tak.

saya takde gbs ada mengalir macam tu. Kena banyak minum air masak je sis.

2y trước

sy kuat minum air masak. tapi tgok cam makin truk plak. risau

Ya sama dengan saya gbs , keluar banyak lagi2 lps buang air kecil …

2y trước

sama jgk la, mengalir dan warna cm ni jgk ke puan?

tak bau dan tak rasa gatal jugak kan?

2y trước

ada bau tapi tak gatal.

sy ad gbs tapi xde plak mengalir camni...

2y trước

itula sy risau, ank pertama sy tak cmni. ank kedua yg keluar cmni. dy kluar bnyk dan mengalir. warna hijau, berbau tapi tak gatal.

Tiada pengalaman