Bila Waktu Sesuai Untuk Scan?

Salam. Saya sedang mengandung 6 minggu. Bila waktu sesuai untuk saya scan bayi saya ya?

25 Các câu trả lời

Sya arini dah 6w 5d tapi still nampak kantung je....normal ke.. Aduhai risaunya...

5y trước

Saya 6w dah nampak baby dgn jantung.. Xpe sis, repeat scan 2minggu lagi sis..

10-12w ka...ikut org jgk...ad yg blum nmpk, ad yg dh nmpk...jgn tggl folic acid ye..

5y trước

InsyaAllah ad rzeqi utk kita ye 😍

8minggu sis.. Mcm sy scan 8w ritu baby gerak2 doc pulak yg eksited tgk 😌

sy scan 7 wks...dh nmpak kantung dan bleh tgk skli denyut jantung

Saya scan 6w dah nampak baby dgn jantung dia 😅

5y trước

Tu laa sis rezeki dapat nampak awal.. First baby... 😅

Sy 7 weeks. Dh nmpk bby kecik..

8 minggu ke atas da bleh da sis

Sy dulu 6w dah scan🤭

10w keatas. Lebih jelas

8 minggu ke ats.