Tingkatkan hb

Salam. Saya pregnant 9 weeks. Pergi checkup tadi hb saya 11.2.. nurse bagi zincofer utk tingkatkan hb. Saya nak tanya, selain dari zincofer, ada tak option lain vitamin or makanan yg boleh tingkatkan hb?#firstbaby #1stpregnnt

23 Các câu trả lời

Saya pun hb rendah.. Saya makan supplements dari shaklee.. Alhamdullilah... Lepas dua hari pegi chek hb naik

4y trước

Nak tahu lebih lanjut tentang shaklee boleh wasap saya http://www.wasap.my/60197857093/shaklee

elakkan minum air kopi dan tea...is not good for hb...better minum air buah originally made...

sy ambil iberet.. alhamdulillah Hb ok Naik dr 12 ke 13 time akhir2 pregnancy

saya makan delima ,jambu batu n kurma...very good for baby trutama kurma..

klau zincofer tak ssuai dgn awk , blh tukar ubt lain . nnti bgithu dktor .

saya amek esp,vit c and oste shaklee sis. alhamdulillah.

Makan buah jambu batu n jus delima everydayy 👍🏼

mnum ubat ngan air limau kasturi .. insyaAllah.. good luck

4y trước

oke ,,tq sis ..

sis blh cuba mnyak kelapa dara..

Sy nurse bagi ferrous fumarate