Makan zincofer perut rasa sebu dan berangin

Salam. Saya pregnant 22w. Normal ke ye bila makan zincofer, sejam dua lepas tu perut rasa sebu, berangin, kembung dan mengeras? Saya baru 3 hari start makan zincofer sebab hb drop 10.8. Sebelum ni okay je makan obimin. Saya makan zincofer lepas bersahur. Bila bangun pagi rasa sebu sangat perut ni. Nak buang angin tak boleh. Rasa loya2 tp yg keluar asid perut je. Pedih. Tak sure sebab bersahur pagi ataupun sebab makan zincofer 😔

2 Các câu trả lời

Cuba tukar wktu mkn ubat ke sblm tidur, minum dgn sunquick kosong.

Kan? Bnyk kali sy skip sbb ni

2y trước

Yep. Lps drip ubt sy try mkn iberet, sbb zincofer xblh masuk. Alhamdulillah hb naik. Xpe awk tgk dlu mkn maltofer ni ada naik hb x. Klu ada teruskan saja.