Makan panadol

Salam, saya pregnant 12 weeks, boleh tak makan panadol? Actifast atau extend? Tenkiuuu sudi jawab.

4 Các câu trả lời

kalau paracetamol yang hospital bagi tuu bolee rasany.Tapi kalau Panadol yang actifast tuu sis kena tanya doc laa ye.Sebab Saya xpernah makan jenis tuu..Biasa ambik yang paracetamol tuu je

kalo boleh mkn panadol yg klinik bekal kn..shri x bole melebihi 1000mg..

bole jaa makan panadol klu dh tak tahan sgt .. tp jgn kerap laa ..

Last time mengandung dr cakap boleh je ambil mana-mana