Lendir Koko

salam saya nk tanya.. baru nie saya rasa something kat bhgian bawah perut kat ari2 tu.. x saked.. tp rasa mcm kembung keras gitu.. pegi cek kt bidan dia ckp saya pregnant.. bila pegi klinik doct ckp saya kencing kotor.. hari ni plk 8 hari sy telat priod.. klu ada yg soh saya pegi klinik lg.. tunggu 2 minggu strusnya baru saya nk pegi cek.. jd nak tanya la hari niey hari ke 8.. keluar sedikit cecair.. campur koko.. dia liat2 gitu.. apa tandanya eh:?? ada yg penah alami x??#seriusnanya #bantusharing #ingintahu

3 Các câu trả lời

Maaf lah saya kurang percaya bidan. Saya lebih percaya doktor & mesin scan. Sebab saya pernah kena bidan ckp itu ini tapi tak betul pun. Lagi2 bidan yg jenis overclaim, meninggi diri cakap dia banyak ilmu

8mo trước

itula sy pon 50/50 tp tula anak 1st pon sy berurut ngan dia.. mcm niey juga.. ckp pregnant bila p swasta doct ckp kencing kotor je.. pastu refer klinik biasa soh dtg 2 minggu kemudian.. tgok2 ada.. tu nk tgok lg 2 minggu pulak.. nie skrg hari 8 telat priod.. klua lendir koko gitu.. risau jugak.. kot ada yg pengalaman tanda pregnant ke mcm mana..

Buat lh test UPT.. sblm ke bidan dan ke klinik .. buat test dlu. Klu antara bidan n Doktor.. Dr lbh arif kot.. bidan tu mgkn tau awk pregnant klu kandungan dh bsr.. tp klu msh bru bidan pun susah nak beza

8mo trước

cuma anak 1st ritu sy saked kat bahagian ari2.. nie yg skrg xde saket apa pon cuma rasa tegang n kembung..

Sis koko tu banyak ke sikit? Kalau keluar 1 hari tu berapa kali pantyliner tukar? Kalau boleh jangan buat kerja berat, jangan penat. Kurangkan banyak berjalan lepastu banyak berehat.

8mo trước

Jangan banyak buat kerja berat sis. Banyakkan rehat