Pengalaman HSG

Alhamdulillah buat HSG test, dokter kata tiub sy tak tersumbat..tp rasa sakitnya tu bagai dipulas2 rahim, lebih sakit dari senggugut huhuhu.. Lepastu bleeding.. dokter kata tu darah period (mungkin melekat di dinding rahim yg tak keluar habis, andaian sy je). Berharap ada peluang untk pregnant aminnn #Pcos_Fighter

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan segala urusan. In Shaa Allah satu hari nnti Allah akan hadirkan rezeki anak utk puan dan pasangan