TANDA BERSALIN?

Salam saya nak tnye klau prt mengeras lps tuu rse baby menolak2 dibawah tuuu ..pinggang dh start sakit kuat..itu tanda nk bersalin ke?

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam Puan, puan dah berapa usia kandungan? jika puan risau. nanti cek doktor. oh ya sila catit pergerakan dan tendangan baby agar mudah utk tengok kekerapan. harap puan jangan stress ya.

Waalaikummussalam. Jika perut mengeras setiap kurang 10 minit ya puan 😊