Bayi 8 bulan

Salam Saya nak tnya normalkah bayi 8 bulan 22 Hari dia dh jrg kluar suara bayi. Sblum ni ad jaa dgar dia jerit, ad bunyi suara bayi. Tpi tiba2 dia byak kemam mulut mcm Kita tnya apa2 di ermmmm smbil kmam mulut. Hmm rsau plak😭😭

1 Trả lời

dia menangis keluar suara tak ? anak saya suka Kemam jugk skrg 8bulan 18hari kemam emmm comel je yunk nangis suara dia 1 Taman boleh dgr main pun ada gelak Alhamdulillah kalau dia tk dgr gelak masa bermain risau jugk tu awak

2mo trước

kalau gelak ad suara, Dan hnya klau wktu nangis ja dia bleh bunyi ermmmbuuuuu mcm pggil ibu😂😅