Baby gerak minggu ke berapa?

Salam. Saya nak tanyalah. Ni kandungan ke dua. Dah nak masuk 18 minggu. Tapi x rasa gerakan lagi. Ari tu macam ada. Tp sekali skala je. Sekarang x rasa pape lg. Risau la. 🥺 Minggu lepas da scan, baby Alhamdulillah ok je. Tp ttp risau.#ingintahu

2 Các câu trả lời

bole thu cmna bby gerak. sy 16w+. kdg rse mcm blup ketukan. kdg rse mcm angin gerak dlm perut.

3y trước

baby gerak la tu. hehe. cuba belum kuat rasa dia. nti da makin besar, makin rasa baby gerak² dalam perut. hehe

20w ke atas sis

3y trước

ok sis 😄 tq for ur feedback.