Boleh ke amik booster?

Salam. Saya nak tanya,ada tak mummy yg pregnant pastu amik booster? Okey ke? Ada apa2 effect tak? Kalau baru nak masuk 2 bulan okey ke ya utk amik booster? Risau plak takut jd apa2 kat baby. Tq mummies sekalian

2 Các câu trả lời

2 bulan tu baru 8w sis. Janin kecil lagi belum kuat,, nurse pun x bagi. Tggu masuk 2nd trimester 14w ke atas baru boleh ambil.

3y trước

baik tq ya utk respon

Disarankan ambil booster 14w keatas nnt yee. In the mean time jaga diri. Elakkan tempat sesak

3y trước

baik tq ya. sgt menghargai respon anda.