Beli keperluan baby

Salam... saya nak tanya . Saya bru 23w .. dah boleh ke beli barang2 bby .. tapi beli ape dulu yg patut untuk tambah skit2 ... smentara ade duit ni kn.. bkn ape nnti tkot2 trguna .. maaf la sy tkde pgalaman .. blh shre tak ibu2 ape yg beli dulu n blh simpan 😊😊 trima ksih ❤ @infoibuhamil.official

15 Các câu trả lời

blh je start beli dri skrg skit2...at least nt xdela rsa seketol keluar..

Sy pn nk masuk 24w da ni start beli brg ckit2 tu pn beli dr shopee 😊

Beli baju yg bole unisex pakai.. Beli pelan2 dulu..

beli brg bby dan set bersalin.. online je murah...

dah boleh beli sis. buat list dulu