Misi mrah tak kalau kita nak bersalin n berpantang di kg

Salam saya nak tanya misi marah tak nye kalau kita nak bersalin dan berpantang di kampung sebab suami dapat kje kt kelantan jadi terpaksa ikut sbb kt johor xde yg dpt jge anak sulung sye klw bersalin dijohor misi marah x nye klau kita bgi thu nak bersalin di kg

1 Trả lời

Tak marah pun tapi kena inform dgn nurse yg puan follow up sekarang kat mana puan nak bersalin sebab nanti diorang kena arrange kan dgn kk kat tempat puan nak bersalin nanti. Nanti sebelum bersalin, nurse di kk tempat kita nak bersalin tu akan contact kita utk tanya macam2. Sebab lepas bersalin, nurse tu kena dtg rumah utk cek baby. Ni pengalaman sy masa bersalin bulan 4 thn ni