Ubah Tarikh Appointment Di KK

Salam. Saya nak tanya kalau nak ubah tarikh appointment dekat kk boleh ke? Sebab last minute ada hal yang xdapat dielakkan..sepatutnya next check up 29 october ni. If boleh ubah tarikh, kita kena contact kk ke macam mana?

16 Các câu trả lời

Sye sellu ubh tarikh gn kk , sbb sye bekerja , lgi 1 sejak mengandung ni dia punya lupa ya allah. Makin terok asik smua lupa smpai tarikh appointment pon lupa😅 Tpi kk sye kalau sye tak dtg dorg akn col , tnye why x dtg . N minta bila tarikh kita boleh dtg . Tak pon sye akn col kk minta tukar tarikh ats alasan .... cm tu .

Sy selalu tukar tarikh dgn kk. Kalau balik kampung je sy akn call kk tempat sy checkup bgitahu dia balik kmpung pastu sambung je cek dkt kpg mcm biasa... 😅 😅

sy pergi kk sbb appointment dgn doc . so kne jumpa doc dia akan check bila yg available . kalau dgn nurse saja maybe call saja pown boleh .

Ikut pengalaman sy, kita boleh tumpang follow up dekat mana2 KK yang berdekatan.

Boleh...Saya banyak Kali ubah appointment due to out station memanjang

Call / walk in kk tmpt awk check up tu.. Nt dia bg tarikh baru..

Kena contact nurse yg incharge check up awak tu.

call kk atau contack nurse yg jaga sis

boleh. kena call KK untuk maklumkan..

Blh je sis tp kena call KK