bukaan 1cm

salam. saya nak tanya.. kalau dah ada bukaan 1cm agaknya berapa lama masa akan ke bukaan cm seterusnya? sy dah 38w4hri #SeriusTanya #bantujawab

7 Các câu trả lời

sama la saya dri hari jumaat bukaan 1cm. ada kuar darah lps cek bukaan tp harini pad dah kering xde apa2 tanda dah. perut pun tak sakit 😫 xtau nk tggu smpai bila sbb doktor ckap sakit perut sangat bru dtg balik hm

saya bukaan 1cm waktu subuh. then doctor cakap boleh balik. lepas tu jam 10mlm sampai 3pagi contraction taktahan sangat dah terus masuk pac balik rupanya bukaan dah 3cm

Macam saya bukaan 1cm tu dalam 2/3 hari je nak ke 3cm terus admit utk bersalin. Sbb byk berjalan and bersama suami.

kalau saya keluar darah tanda lepas zohor pade 29/7 bukaan 10cm 30/7 8:30am dh beranak ..

Kalau mcm saya, saya banyakkan bersama suami☺️ in shaa allah cepat bukaan bukak🥰

sama la saya pun bukaan 1cm.. tertanya2 jugak berapa lama progress bukaan tu..

1mo trước

dr pun ckp mcm tu td est dalam 2-3 hari.. nurse pulak ckp mungkin harini atau esok 😂 saya pun nak sangat cepat2 bersalin.. semoga urusan kita dipermudah dan cepat2 bersalin dengan mudah.. amiin

ada tanda2 ke masa cek 1cm ?

1mo trước

sy contraction..pergi hosp ,pastu doc chek dh buka 1cm katanya pastu dia bagi balik.. kt rumah ni dh brsenam2 ja nk bg bukak lg..tp skeg contraction ad rsa kuat sikit.. cuma kekerapan tu tidak.. skli mngeras tu sakit..