37weeks masih tiada discaj dari breast

salam, hi, saya nak tanya ada tak ibu2 mcm sy samaada primid atau yg sudah ada pengalaman, sekarang 37w tp sebarang discaj lendir/susu belum ada.. saya bimbang jika bersalin nanti sy tiada susu#newmom

2 Các câu trả lời

memang sepatutnya tak ada pun. dah bersalin nanti akan ada dari rangsangan penyusuan baby. mohon belajar ilmu penyusuan baby. boleh mula dari fb/ig/tt Nad Masrom, kaunselor lactation. nak menyusukan baby ni perlukan ilmu

5mo trước

baik.. trima kasih atas ilmu yg dikongsi.. 🌸