shave miss v

salam . saya nak masuk 9 bulan so susah sangat nak shave miss v. macam mana kalau bersalin nanti tak shave ya huhu akan jadi masalah ke 🫣

25 Các câu trả lời

Knp sis xminta suami tlg shave kn. Pgalaman bsalin sy minta tlg suami shave kn..dpt plk nurse baik offer nk shave kn klo blm shave... Tp sblm serah diri da siap2 shave Dr umah

Mestilah kena cukur. Jgn mengharapkan nurse kt hospital yg cukur. Dapat nurse yg garang, malu awak nnti😅 kalau takut nak cukur sendiri, minta tolong suami buatkan.

minta suami bantu sis..lg mudah sbb suami tolong shave..jika bersalin czer nurse akn shave kn juga..better kita prepare dulu shave awal2 lg baik..

Sy alhamdulillah dapat buat sndiri (shave ja) . Dekat2 nk bersalin pun akn pastikn pendek . . Buat slow2 hbis jugak wlaupun takut 😅

Minta tolong suami shave atau guna cermin kalau nak shave sendiri. Kalau pengalaman saya, nurse yang shave kan dalam labour room.

Duduk lepastu kankang letak cermin dekat depan then shave … x ckur nnti malu kot2 yg check bukaan tu laki nnti kena bebel 😂

blh mintk husben tlg shavekan..kalau segan mntk tlg..try beli cream hair removal..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

Mntk la suami yg shave kan siss . Sy pon mntk tlg suami yg shave . Kito nyo malu klu nurse yg shave kan 🫣

Minta suami cukur. Kalau nak buat sendiri, dengan gentle penuh hati-hati. Susah nak tengok, guna cermin.

minta suami tolong shavekan sebab kalau kat wad nanti sis tak shave, orang kat Hospital tu shavekan nanti