SPOTTING PERIOD ATAU DARAH PERIOD

Hi salam saya lambat period 8 hari saya belum check upt dan tiba-tiba keluar spotting darah warna brown .Takda bau tak heavy dan tak berketul.Saya confius sama ada spotting sign of pregnant atau period.

5 Các câu trả lời

kalau spotting pregnant, UPT akan positif. kalau awal period, UPT negatif. tu je cara nak tahu sis. test UPT. kalau +ve, cecepat jumpa doktor. spotting waktu pregnant tak normal dan boleh jadi tanda bahaya.

nk elak confius check upt je sis. mcm mna u bertahan dngn prasaan confius sedangkan boleh check upt? klau dh check upt boleh la nk cnfius andaikata 1line

jadi cek upt dulu tuk tau prgnt or x. macam saya sebelum keluar fresh blood time period tu pon akn kua spotting dulu.

Cek UPT dlu bru x confius.. jgn main agak2 je

cek upt nak tahu pregnant ke tak