Gigi belum tumbuh

Salam. Saya ingin bertanya, ada ibu2 yg anaknya penah mngalami keadaan seperti ini. Anak saya akan menginjak 1 tahun bulan hadapan. Tapi anak saya belum ada tanda2 yang giginya nak tumbuh. Adakah ini keadaan yg normal? - mama yg runsing-#SeriusTanya #ingintahu

5 Các câu trả lời

Mkcik saya ckp sbb anak tak ckup kalsium. Saya pon risau dh sbb masih lagi maintain full bf. Tk topup lagi dgn susu fm. Dia mkn berat mcm biasa 3 kli sehari dan menetek ikut demand. Berat naik je mcm biasa. Tapi betul ke eh sbb tak bgi susu formula jdi lmbt tumbuh gigi😅

normal je.. setiap perkembangan anak tu lain2.. macam anak saya, gigi tumbuh awal masa 8 bulan.. tapi 10 bulan baru pandai merangkak n belum boleh berjalan.. mungkin anak puan lebih kepada perkembangan lain dahulu 🥰

Normal sis. Anak saya bulan depan 1 tahun masih belum tumbuh gigi

Anak saya pun sis . bulan depan setahun masih belom tumbuh gigi

2mo trước

ingat ank sy je😂

normal