Boleh ka makan ubat turun darah bg ibu menyusu

Salam .saya fully bf anak saya nak masok 6 bulan..harini lewat period 7 hari...cycle saya 32-33 days..skrg 40d cycle..saya check upt 1st time mlm tu naik kabur..esok pg check negative..tp pg check negative jugak..saya lahirkan anak saya yg pertama setelah 11 thun perkahwinan secara czer..kalau fikir lahir normal memg saya nak anak lg..tp bila czer saya masih merancang untuk bg luka betul² sembuh..dan nak bg menyusu anak 2 thun baru plan nak ada baby no 2...dan xready lg kalau terlalu dkt tp saya risau mcm nak p doctor..makan ubat turun darah .lepas beranak period normal dh. Before pregnant memg period xmenentu..dr kawen.. Ada tak ibu² kt sini pengalaman fully menyusu dan makan ubat turun darah bila lewat period..ada doctor bg..? Ada kesan tak pada penyusuan? #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

4mo trước

saya dh datang period kemarin .harini hari ke 3.. Alhamdulillah 🤲🏻 mlm tu dtg dh...