Kemaluan bengkak

Salam saya first time dapat anak lelaki jadi taktau benda ni normal ke tak. Maaf kalau gambar tak sopan. Normal ke bahagian yg saya bulatkan tu macam bengkak? Telurnya pun besar sebelah tapi saya baca yang tu angin boleh surut dengan tuam. Concern saya yang bulatan merah tu normal ke macam tu? Apa saya kena buat ya?

Kemaluan bengkak
2 Các câu trả lời

saya berpendapat bawa jumpa doktor sis untuk diagnosis yg lebih tepat. doktor ada cakap tuam tak membantu jadi kena cek juga