Disahkan covid 19

Salam saya dah 34 6hr dan hr ni disahkan covid Sape pernah jd mcm saya Bru ja 5 bulan lepas kene covid laa ni kene lg 😭 apela nasib

Disahkan covid 19
3 Các câu trả lời

Makan panadol.. Sy kena juga 3 hari dah ok.. Badan lemah. Sakit kepala.. Update soalan my sejahtera.. Makan penadol sebiji sbb tak berani byk2 baby ada dalam perut. Minum lemon je sy.

Samalah saya pun tapi hari ni last dah kuarantin, 34 minggu 6 hari juga. Pun dah kena juga covid baru2 ni 😂. Moga cepat sembuh yaa

2y trước

Ok je kan takde mslh harap2 la bdn letih sgt

semoga awak dan baby sihat sejahtera..aamiin