Covid positif

18w5d kene covid sape ada kene mcm ni Risau la bahayakan baby

Covid positif
3 Các câu trả lời

not too dangerous kalau dh complete booster. cuma pantai sendiri je dkt rumah. demam makan panadol 500g. simptom x teruk pon kalau dh complete booster. demam, selseme batuk, sakit bdn, hilang deria rasa je. kalau rasa sesak nafas terus je pegi emergency. bykkn mkn buah tinggi vit, orange, jambu. and so on.

Sy baru lepas kena covid mase 18w, Alhamdulillah takdek ape , buat air bunga cengkih, lemon campur madu , makan makanan berkhasiat , tiga hari je leps tu dh negative. Sy makan panadol 2 biji je mase pergi CAC lepas tu sambung rest kat rumah.

Saya baru habis kuarantin sis. 18w juga. Simptom saya tak teruk just pantau kat rumah. Makan panadol dengan minum air lemon madu je.