Normal ke?

salam, saya dah 3 hari lewat period. subuh tadi check ada nampak samar samar 2 line. tapi saya ada rasa macam senggugut macam selalu nak period tu tapi takde pula keluar. normal ke rasa gitu? 🥺#ingintahu

Normal ke?
16 Các câu trả lời

normal rasa cramps mcm senggugut tu.tanda kehamilan..nanti dh seminggu lewat test balik ye..mesti lg terang.

Saya pun ada senggugut dan lewat period, bila test positif. Nanti awak cuba try lagi test seminggu dua

2y trước

in shaa Allah hehe tq!! jaga diri tauuu🤍

sya 3 Hari sebelum haid buat test ...da jelas 2 line ... insyallah Ada Tu sis

Alhamdulillah..+ve tu sis' Tahniah bakal ibu..jga kesihatan baik² ya sis

sy pun rasa mcm tu

ada tu