Morning sickness

Salam.. Saya baru saje hamil 7minggu..sy kerap rasa mual dan pening2 terutamanya pada waktu pagi.. Tpi x muntah.. Selera makan juga brkurang, saya x boleh tngok nasi, bau pon x boleh..trpaksa makan makanan sampingan je utk alas perut.. Adakah perkara ni akn berlarutan spanjang kehamilan? Ada tips x utk hilangkan mual n kembalikan slera makan? Sy harap sy kembali sihat dan bertenaga..Dan sy harap janin sy kuat, risau sbb sy makan x teratur skarang..

1 Trả lời

sy alahan nasi sampai ke 24w.. 24w baru sy slow2 mkn nasi.. alhamdulillah ok..