early pregnant

salam, saya baru kali pertama pregnant 4weeks setelah ttc selama setahun 5bulan. saya nak tanya, apa makanan yang patut saya elak awal pregnant. and saya teringin nak makan buko pandan. boleh ke saya makan?#firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

Boleh je nak makan. Cuma kalau teringin sesuatu, cuba sikit dulu. Kadang time preggy ni hormon berubah. Selalu ok je makan, tibe time preggy angin pulak. Ha macam tu lah. ☺️👌

2y trước

Samaa 🫰🏼