BILA BOLEH SCAN?

Salam. Saya baru first time. Semalam cek upt 2 calit. Tapi ni baru beli clearblue sbb nak confirm kan betul2. Cuma saya ada mesej klinik swasta, dia kata kena tunggu 8 bulan baru boleh scan. Ada baca org kata kalau klinik kerajaan kena tunggu 10-14 minggu. Betul ke x boleh scan awal? Sebab saya risau selalu sakit belah kiri perut. Biasa ke awal2 hamil macam tu mommies?

10 Các câu trả lời

terima kasih semua yang share . aah nak tulis 8 minggu, jadi 8 bulan pulak haha