Bersalin din htar

Salam... Sape yg dh besalin di htar... Mcm mana ye? Kne swap test dlu sblm msk wad ke? Tq

5 Các câu trả lời

Mmg wajib swab test melainkan pernah positif covid dlm masa terdekat dan dah habis kuarantin. Sebabnya dalam lingkungan 3 bulan dr hari first positif tu katanya klu buat swab test pun akan ada saki baki positif sedangkan virus tu dah diam dlm badan. Pengalaman diri sendiri nak warded kt HPJ tp sbb pernah positif covid 2 bulan sebelumnya terus skip swab test.

3y trước

lega hati nurse dpt tau sy pernah kena covid terus seronok diorg tk payah buat swab test. sbb ambik masa katanya, nk proceed admit wad pun bertambah panjang. so sy inform sini kot ada yg taktau kan. hehe

Procedure sekarang kalau nak admit hospital kat mana2 pun private @ kerajaan, memang wajib buat swab test

wajib swap test... sblum msuk wad

mmg kene swap test

Mmg kena swab test