Minya kelapa dara yg mana ok ya?

Salam sapa sini yg amal minyak kelapa dara utk kawal bacaan gula? Sapa ada pengalaman and blh review minyak kelapa dara yg mana ok. Sy anak kedua gdm diet control. Ni yg ketiga risau gdm jugak jd nak control dari awal😄

1 Trả lời

minyak kelapa Dara org kata x bagus minum awal sgt. kalau gdm Cuba minum lemon kosong.

2y trước

ok je. lemon boleh Bantu elak morning sickness juga. tp Tu la depends dgn org juga. ada yg X Ngam perut minum lemon. I minum ok.