BADAN PANAS & SUSAH TIDUR

Salam perkenalan semua ibu-ibu ☺ Alhamdulillah dengan rezeki yg Allah kurniakan, kandungan sy baru berusia 5 minggu, Sy nak tanya pengalaman ibu-ibu, setiap malam badan sy panas & sangat susah nak tidur sejak mengandung, ini normal ye? Ada ibu-ibu yang macam sy tak ye? Ibu-ibu ada tips utk senang tidur? TQ ye. ☺

1 Trả lời

Sama saya. Badan panas dan susah tidur. Biasa sy akan mandi dan minum air putih yg banyak then baru boleh tidur

5y trước

Sama² 😊