Urine asyik kotor lagi.. 😔 Mommies boleh bantu beri cadangan atau tips utk clear kan urin?

Salam, nurse kata sangkut protein dlm urin. Now dah 31 weeks, air suam byk dah minum tiap hari, minuman caffeine mmg elakkan malah makanan yg berprotein pun dah kurangkan skrg ni tapi urine asyik kotor & dakwat merah jerrr ☹️😔dah mula susah hati pulak kite ni..selang sehari dah kene g KK utk check urine & BP. Alhamdulillah BP okay, kencing manis (minum air gula) utk 1st result pun baik. Result 2nd minum air gula nurse belom call² lagi..harapnye baik juga ler result. Mommies ada tips boleh share tak for urine ni? Thx in adv❤️#pleasehelp

11 Các câu trả lời

cuba minum barli tanpa gula