Baby tidak musing

Salam normal ke preggy 33w5d kpla baby xmusing lg ddk dekat ari² lg .. cam mane nk buat baby kepala dia boleh kebawah ye ?? Sory baru first time pregnent ..

4 Các câu trả lời

banyakkan bersujud. kalau sujud pun lama2 sikit. di utube pun ada senaman utk membantu anak pusing ke bawah.

2y trước

terima kasih info

sy 34w5d pn kpla bby blm msuk laluan lg sis..insyaAllah 6t bby akn msuk sndiri j klu dh tiba masa

Jgn risau nnti dia Akan pusing..awak kena aktif je..byk2 senaman ya

2y trước

Haa itu pn kira senaman juga..jgn kerap tidoq Siang tau☺️👍🏻

33w ada ruang lagi untuk baby pusing. kerapkan senaman.

2y trước

senaman yg cam mane tu