Baby nak masuk 4 bulan kurang susu

Salam, normal ke baby lagi seminggu nak masuk 4 bulan kurang menyusu? Sekali dia minum 4 oz lepastu 3 jam baru susu. Lepastu baby skrg dah kurang mengoceh kurang bunyi macam masa dia 2 bulan lebih. Sekarang dia senyum je. Sedih rasa. Rindu dia pot pet macam dulu. Normal ke? Anak boy

2 Các câu trả lời

nak masuk 4 bulan, insyaAllah okay je minum susu tu. boleh cuba utk extra berborak dengan baby, boleh ajuk guna bahasa dia kalau dia keluar bunyi. banyakkan buat mimik muka, banyakkan agah dia