Nestum beras

Salam nk tya. Nestum beras ni ok ke utk baby.

3 Các câu trả lời

dr bg benda mengarut baik bg nasi. beras letak dlm freezer lps basuh buat portion 1x makan. lagi murah. kalau tak sempat sgt real food rte belambak jual skrg bukak & bagi je kat anak

Real food lagi elok. Kalau xsempat jugak nk prepare, tgk ingredients betul2. No sugar, no preservatives no salt no maltodextrin dan benda2 merepek.

2mo trước

sorry for asking, kebanyakan susu formula ada maltodextrin tu, jd mcm mana ya, apa alternatif utk susu formula ya selain breastmilk.

Bg real food sis. Nestum manis. 😅