nk tips cepat bersalin

salam nk tnye , due nk dekat tp xde tanda lg nk bersalin , ad tak tips lain ? risau overdue , sy dah cuba jalan itik , bnyk kan cangkung , bnyak berjalan smua sy da cuba dah , cuma nk kerap bersama tu je sush sikit sbb sy pjj dgn husb , nurse ad bgtau perot masih tinggi lg , sy plak risau xde tanda pape lg ,, skrg da nk masuk 39weeks , mommy mommy bole share x tips n pengalaman nk bg baby cpt masuk laluan n cpt bg bukak jalan , sbb dy first mom , terima kasih mommy smua yg sudi komen n bantu ❤️ doakn sy

1 Trả lời

sama la, dah nak masuk 39w masih belum turun tanda. baby dah 2.8 kg. lately ni rasa sakit dan nyeri bhgian bawah. ada yg kata baby dah masuk laluan. now sesi memujuk baby keluar la. semoga urusan kita dipermudahkan❤️

2mo trước

sy xtau lg da masuk laluan blom , cuma dy ckp da kebawah je , kite pon pujuk dy jgk sbb xnk overdue , tp tula dy seronok plak tu kt dlm