Bby kurang gerak

Salam nk tnye 21 minggu mmg bby kurang gerak ke sbb tak rasa dah Dia gerak mcm selalu..#ingintahu #firstbaby

3 Các câu trả lời

maaf saya nk tnya walaupun dah berlalu... selepas awak pergi check baby awak kurang gerak tu.. doc ckp apa.. sebab saya sedang alami ni.. anak sulung juga... risau...

3mo trước

takda apa ok Jee..bila Dr scan baby gerak2 je dkt dlm..Dr suruh pantau gerak bby kalau tak gerak dlm masa yg lama terus ke hospital.. kalau awk risau blh pergi klinik swasta scan..

Keadaan saya sama mcm sis skrg ni, keadaan baby mcm mana ye? Doktor cakap apa ye dia kurang gerak

kebiasaan kalau baby kurg gerak seperti hari2 biasa, terus ke hospital .

3y trước

ya Allah, x baik misi tu, ini melibatkan nyawa , 21weeks, 5 bulan kan .. kesian awk, Allah mudahkan urusan awak, in shaa Allah