mommy buntu

salam , nk tnya mcm mna nk bg bby dalam perut cpt bsr, sbb sy dh 21w , scan dokter ckp bby sy kecil 😢 spe ad pengalaman macam sy#seriusnanya

4 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, kalau nak baby cepat besar, mommy kena makan makanan yang kaya sumber Vitamin - c seperti oren, mangga, limau dan lain2. Selain mampu beri hb bacaan yg elok, vitamin c pun dapat bantu tambah saiz baby. Mommy juga kena makan makanan yang seimbang. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

try mnum susu anmum..sye mnum yg tu jgk tpi bila hbis sye stop trus..sye tkar mnum higoat pun smpai hbis lpas tu stop sbb sye kurus je..perut kcik so bby dh pdat tpi alhamdulillah tumbesaran bby normal cma ruang dh trbatas dlm perut..sye ade dgr org tua ckp klu mnum ais atau mnuman sjuk pun blh buat bby besar

3y trước

skrg sy cuba minum anmum sis,, hrp bayi sy sihat dan pembesaran dia sama dgn tarikh yg di terp kn

Minum susu? sbab kawan sya bby bsar skit dri weeks spatutnya dia bsr doc ckp sbab bnyak sgt amik gula. Lps tu dia kurangkan minum susu. Normal jaa balik.

3y trước

susu apa yg elok , sbb sy x minum susu ori. , kalau berperisaa insyaallah 😣

sy mnum ssu anmum..berat baby n sy pn naik ok..sy dlu pn de masalh berat

3y trước

baiklah insyaallah