serba salah

Salam.. Nk tanye, salah ke kalau sy smbunyikan ttg kehamilan sy bile saudara tanye.. Sbb kndungan msih awal, niat xnak hebohkan lg bile mreka tanya.. Tp family ckp xelok bile kite jwb "blum ade lg".. Jd sy rse serba slh..?salahkah tindakan sy?

21 Các câu trả lời

Sis boleh jwab....in shaa Allah...doakan ye... Lebih baik dr ckp xde... Sy pon awal preggy xgtau sesapa...org terdekat je tau..

5y trước

Sama2... In shaa Allah...mudah2an😊

Normal ke pregnant 6 months hidung berdarah? Tp sikit2 je, dah 3 hari. Lepastu badan suhu mcm panas on off. Hm

Sis jawab InsyaAllah. Doakan utk yg baik2 utk sis. Semoga dipermudahkan segala urusan dan kandungan sis

Psni sis bole cuba balas ‘InsyaAllah’ ☺️ sebab saya buat mcm ni..xdela rasa bersalah sgt hehe

momy blh je jawab.." insyaallah doakn yg baik2"..mereka akan paham dan kite x kn rase bersalah..

saya pun kalau ada tanya,sy tak jawab ada ke tak,sy jwb doakan yg baik2,sihat,kuat.

X salah. Sy pun x nk infrm klu awal lg. Tp suami sy dh sibuk bgtau. Rs marah juga.

klu ade yg tye jwb jela dgn jujur.. klu yg xtye xpyh jawab..

Jwb gni je klu dh rezeki syukur Alhamdulillah..

Saya jawab sedang diusahakan ;)