Bayi sembelit

Salam nk mintak pendapat mcm mna nk hilang kan sembelit bayi..anak saya dh setahun..sya rasa xda masalah susu sbb anak sya klo minum susu sahaja dya x sembelit..dh cuba macam² ..sampaikan bontot dya bengkak mcm buasir..setiap kali berak mesti nagis terok..g klinik dr bagi ubat sapu dan sembelit shja..tapi still sakit dan x sembuh..

Bayi sembelit
2 Các câu trả lời

berak masih keras ke ? cuba makan buah naga.. yg bengkak tu mungkin kena pergi hospital atau klinik pakar kanak2

mkn dia mcm mana? buah sayur ada mkn?