Berak sembelit

Anak saya dh brapa bulan sembelit, taik keras lepastu kering, saya dh piy klinik swasta kerajaan dan hospital, dkter ckap atas faktor cuaca, tpi dh lama sngt dya sembelit, setiap kali nk berak kaki dya akan jdi kejang dan dya menangis badan shaking 🥲 saya dh bwat mcam dkter suruh, bnyk mnum air dan bnyk bgi sayuran hijau dan buah2, tpi keadaan dya masih sama 😭 saya dh xtahu nk bwat mcam mna 😭😭😭 spa ada pngalaman 🥹😭

2 Các câu trả lời

anak umo brp.blh bg yogurt or minuman yogurt klau dah setahun keatas

bg buah naga..