sakit perut

Salam nak tnya normal ke sakit perut bahagian kanan.. kdg2 sakit sgt.. nk bergerak pun sakitt.. sy 23week3day..

6 Các câu trả lời

Baru jadi kat sy malam tadi 😭😭 sakit sangat2 terjaga dari tidur. Mngiring kiri sakit, kanan pun sakit. Berdiri pun tak boleh tegak kene bongkok je. So terus pergi ppum. Doc pakar o&g check, pakar bedah check sbb takut appendicitis or gastric. Tp sbb sakit makin berkurang pagi ni alhamdulilah boleh discharge. Tp diorg just ckp kalau sakit semula mcm malam td, terus dtg ke hospital balik.

1y trước

sy bru merasa malam tdi , tkboleh tdo ya allah sakitnyaa , tgahri ni bru nk gi klinik harap tkde ape yg serius 😢

Hi nak tanya.. pagi tadi saya sakit perut dan dah membuang.. tapi dari tengahari sampai sekarang masih sakit perut. Kenapa ye? Sekarang 15weeks.. sakit tu memang dekat tengah tengah belah pusat

sy pernah kna tu pi klinik rupanya ada infeksion kt kemaluan punca kram tu sbb kuman nk masuk rahim tpi tk bole...lg stu kram jugak sbb perut sy kecik sgt

sis dh p ke spital? doc ckp apa? sy dh plak sakit sama mcm sis.. sblh kanan.. nk jalan pn sakit... 😭

smelah sy pun sakit sngt, sis dh gi hospital ke? doc ckp apa

Baik awk trus pg klinik..

5y trước

Insha ALLAH esok siang sy ke klinik..