36week6day

Salam, nak tnya kalau ada sakit pda bwh perut tu..tanda² ke..atau bby nak masuk laluan ..sbb bila ddk je sakit bwh situ..#firstbaby #bantujawab

2 Các câu trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb sy tiada pnglmn bersalin normal..sy bersalin czer pd 34minggu..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada mommy yg sudi share pnglmn mereka dgn puan .mg dpmudahkan segalanya .aamiin

sape jugak macm saye dri 36wk smpai lah 39wk4hrikalau nak dudk tak bolah nk lame sakit bawh perut bile baring beby akan mule oky dan megeras semase dudk pown beby jadi akan tenang